Werkwijze

Eenvoudig, snel, duidelijk en overzichtelijk.

Aan de slag

Ga jij akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor je aan de slag. Als we alle content van je hebben ontvangen die we nodig hebben dan kunnen wij al snel gaan starten. 

Benieuwd naar de rest van het proces? Lees dan verder.

Wij werken intensief samen met onze klanten.

Wij doen er alles aan om tot het gewenste resultaat te komen. Wij willen echte waarde toevoegen aan jouw animatie. Wij delen onze kennis, ervaring en kunde graag met je. We helpen, adviseren en denken graag met je mee.

Wij maken daarom gebruik van een online intakeformulier. Om gedetailleerd in beeld te krijgen wat precies jouw wensen en doelen zijn en wat de en uitstraling moet zijn van jouw bedrijfsanimatie.

Samen door het proces

Stap 1

Ready? GO! Je ontvangt het intake formulier. Zo weten wij precies wat jouw wensen zijn. Wat je mooi vindt en wat jouw doelstellingen en doelgroep is voor de animatie.

Stap 2

Heb je nog aanvullende informatie? Denk aan logo, huisstijl kleuren. Foto’s en afbeeldingen die in de animatie terug mogen komen.

Stap 3

We bespreken het script. Moeten er nog onderdelen aangepast worden? Als het script akkoord is gaan we de animatie voor je maken.

Stap 4

Vocie over – wij hebben een mooi aanbod van voice overs. Zo heb jij een ruime keuzen en kun je precies kiezen wat bij jou en jouw bedrijf past. 

Stap 5

Eerste versie! Spannend moment. Wij leveren de eerste versie aan je op. Je mag nu zoveel wijzigingen doorgeven, als dat nodig is. Alles akkoord? Dan leveren wij de animatie aan je op.

Stap 5

Klaar voor de lancering?! Wij leveren de animatie aan je op. Nu kan de animatie gedeeld worden op je website en social media.

Advies nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.