Bedrijfsanimatie

Voor
jou!

Animatie is dé manier om jouw bedrijf, product of dienst te promoten. Ideaal om te gebruiken tijdens een presentatie, om op de website te plaatsen of te gebruiken tijdens een sales pitch.

Animatie

Jij hebt een doel voor ogen. Voor je bedrijf, product of dienst. Een animatie is ideaal om je bedrijf, product of dienst op een eenvoudige manier te presenteren. Maar voor welke animatie kies?

Uitleganimatie

Vertel eenvoudig en simpel jouw boodschap aan de kijker. Of het nu gaat om jouw bedrijf, product of dienst. Een uitleganimatie is daar uitermate geschikt voor.

Al vanaf € 449,-

Meer info

3D-animatie

Geef de animatie een nóg realistischer weergave door het gebruik van 3D. Laat bijvoorbeeld de werking van een product zien. Haarscherp en professioneel.

Al vanaf € 749,-

Meer info

Beeld animatie

Combineer beelden en animatie met elkaar om zo je boodschap nog beter over te brengen.

Al vanaf € 449

Meer info

Logo animatie

Breng beweging in je logo. Ideaal om bijvoorbeeld voor je social media te gebruiken. Of voor je Youtube video’s te plaatsen.

Al vanaf € 219,-

Meer info

Teaser

Maak je bezoekers alvast “warm” voor een nieuwe dienst of product.

Al vanaf € 489,-

Meer info

White Board

Whiteboard animaties zijn een geweldige manier om jouw ideeën in beweging te laten zien. Ze zijn perfect voor het uitleggen van ingewikkelde processen of concepten.

Al vanaf € 489,-

Meer info

Offerte

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Na het indienen van de aanvraag ontvang je binnen 24 uur de offerte. 

Meer info

Ontzorgen

Vertel ons jouw wensen en wij maken er een animatie op maat van. Door ons eenvoudige intake proces heb jij er (bijna) geen omkijken meer naar.

Advies nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.